S paketi do prihrankov

Foto: Žurnal24 Odločitev o dodatni opremi je najbolje sprejeti pred naročilom, saj je takrat na
Dodatna oprema. Najpestrejša, tudi glede napredne tehnike, je pri evropskih znamkah. Z nakupom paketov prihranite tudi več kot sto odstotkov.
Oglej si celoten članek
Če se da, se odločite za pakete opreme
Pri cenejših modelih z nakupom paketov (zimski, varnostni) za manjšo vsoto dokupite dodatne elemente varnosti (ESC) ali udobja (klima). Velja pa presoditi, kakšno opremo potrebujete, saj zaradi več dodatkov avtomobila ne boste prodali kaj dražje, temveč le prej.

Nakup. Evropske znamke imajo ne samo večji izbor dodatne opreme, ampak večjo kupcem ponujajo tudi v paketih, s katerimi lahko prihranite tudi več kot sto odstotkov.

Pri renault cliu boste pri nakupu paketa zunanjost, ki zajema 16-palčna lita platišča, dodatna žarometa za ovinek in dodatno zatemnjena stekla zadaj, plačali 57 odstotkov manj, kot če bi dodatke kupili posebej. Pri ford fiesti pa boste za parkirna pomagala in električno poklopljiva stranska ogledala, ki so del mestnega paketa, prihranili 120 odstotkov.

Tehnika cenejša pri evropskih
Razlike se ne pojavljajo le pri paketih, ampak tudi pri posameznih elementih opreme, predvsem napredne tehnike. Pri subaruju boste za tovarniško vgrajeno navigacijo odšteli 2.600, pri renault laguni pa le 520 evrov.

Korejske prehitele japonske

Medtem ko vam japonske znamke ponujajo le redke dodatke, na primer kovinsko barvo, pa so velik korak v zadnjem času naredile korejske znamke. Pri teh vam za ugodno ceno že ponujajo večji nabor dodatne opreme ne glede na različico. Oboji pa so še vedno občutno za evropskimi, pri katerih se lahko odločite tudi za številne (vizualne) pakete opreme za personalizacjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.