S sparkom se bo vozila Helena Koren

Foto: Chevrolet
Foto: Chevrolet
Dobili smo dobitnika chevrolet sparka. Izmed vseh glasovalcev, ki ste glasovali za Žurnalov avto leta, je bila sreča v žrebu naklonjena Heleni Koren.
Oglej si celoten članek

Helena Koren se bo domov odpeljala s čisto novim chevrolet sparkom, ki ga Žurnal24 podarja v sodelovanju s Chevroletom. Navigacijski napravi Garmin pa bosta pravilno pot odslej kazali Špeli Levačič in Žarku Panduroviću.

Letošnji izbor za Žurnalov avto leta je bil po številu prejetih glasovnic rekorden, saj smo jih prek spleta in po pošti prejeli kar 18.011. Kot je znano, so Žurnalovi avtomobili leta v kategorijah družinski, ženski in ekološki postali ford C-max/grand c-max, audi A1 in toyota auris HSD.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.