Še en tovorni biser z naših cest

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Bralec nam je redakcijo poslal videoposnetek voznika osebnega vozila s primorskimi registrskimi tablicami, ki je na strehi opel astre prevažal omaro.
Oglej si celoten članek

Z naših cest dobivamo najrazličnejše posnetke, včasih smešne, včasih pa take, da bi se lahko zamislili. Tako smo pred kratkim v redakcij dobili fotografijo romunskega voznika, ki je na strehi avtomobila prevažal mizo za biljard, voznika koles z motorjem, ki jo je po črnuški obvoznici kar po prehitevalnem pasu vozil "hladen kot špricar“ s hitrostjo 20 km/h ali pa voznico, ki je volan prepustila kar psu.

Zadnji video, ki je nastal na štajerski avtocestah pri Trojanah, pa si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 25

  • 22:52 18. April 2017.

    leon a se zavedaš da si ti v resnici pokemon ! ?

  • 09:22 17. April 2017.

    problem je edino v tem, da se ti nisi pogledal še nikoli!!! Očitno imaš veliko žic v glavi premalo ali …

  • 09:21 17. April 2017.

    problem je edino v tem, da se ti nisi pogledal še nikoli!!! Očitno imaš veliko žic v glavi premalo ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.