Še obstajajo dobri ljudje na tem svetu ...

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Tako zapis na spletnem omrežju začenja lastnik avtomobila, ki je ob dežju pozabil zapreti okno svojega avtomobila. Rešil ga je prijazni mimoidoči.
Oglej si celoten članek

"Pozabil zapreti okno, nekdo pa je zadevo elegantno rešil ...," je zapisal Facebook uporabnik, ki je objavil fotografijo "instant" rešitve s plastičnimi vrečkami, da voda ob odprtem oknu ne bi zalila notranjosti vozila in mu povzročila veliko dela s sušenjem kabine in verjetno tudi veliko stroškov.

Lastnik vozila v besedilu še dodaja, da ga oseba, ki je rešila njegovo vozilo pred poplavo, očitno ne pozna, zato prosi vse, da delijo fotografijo in najdejo "dobro dušo", da se mu lahko primerno zahvali.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.