Seat ateca X-perience ni le šminker

Foto: Seat Seat ateca X-perience Foto: Seat Seat ateca X-perience Foto: Seat Seat ateca X-perience Foto: Seat Seat ateca X-perience Foto: Seat Seat ateca X-perience Foto: Seat Seat ateca X-perience Foto: Seat Seat ateca X-perience Foto: Seat Seat ateca X-perience Foto: Seat Seat ateca X-perience Foto: Seat Seat ateca X-perience Foto: Seat Seat ateca X-perience
Pred uradnim odprtjem avtomobilskega salona v Parizu so pri Seatu na spletu predstavili (pro)terensko različico svojega prvega športnega terenca ateca X-perience.
Oglej si celoten članek

Ateca X-perience se od klasične izvedenke športnega terenca ateca razlikuje po večjem odmiku od tal, višje obese, terenskih pnevmatikah, novih odbijačih, laku, ki je bolj odporen na praske, ekskluzivnih 18-palčnih aluminijastih platiščih ...

Najbolj zmogljiv motor

Za pogon so pri Seatu določili najmočnejši motor v ponudbi atece, to je 2,0-litrski dizelski motor TDI s 140 kilovatov moči (190 KM), ki je kombiniran s 7-stopenjskim dvosklopčnim menjalnikom DSG z obvolanskima prestavnima roicama. Ateca X-perience ima še štirikolesni pogon 4Drive s sklopko haldex in napredni sistem za nadzor vlečne sile XDS.

Opremljena je z multimedijskim sistemom easy connect, sistemom media system plus z 8-palčnim zaslonom in predalom connectivity box, ki omogoča brezžično polnjenje pametnih telefonov. Na voljo je tudi ekskluzivna aplikacija Seat ConnectApp.

V konceptni obliki so pri Seatu pokazali šest voznih programov, vključno s programom za vožnjo po snegu in off-road programom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.