Šef Audija se je nacejal s pivom, račun pa podtaknil podjetju

Foto: EPA
Foto: EPA
Šef Audija Rupert Stadler si ni naredil prav velike usluge, ko je želel račun za svojo velikodušno pivsko zabavo zavesti kar na konto svoje družbe.
Oglej si celoten članek

Bild am Sonntag je poročal, kako je prvi mož znamke Audi Rupert Stadler maja lani v prestižnem hotelu v Wolfsburgu priredil zabavo za okoli 30 vodilnih v znamki Audi. 

Ob tem so se izdatno zabavali, priredili naj bi celo tekmovanje v pitju piva, za dobro vzdušje pa sta skrbela kar dva benda, pa še komedijanti povrh. Končni račun zabave je znašal 12.500 evrov, tu pa se je zapletlo. 

Nemški časnik, ki ga je povzel tudi Reuters, je poročal, da je Stadler skušal račun za očitno privatno zabavo naprtiti kar na račun družbe Audi. Ampak vplivni Stadler ima očitno nad seboj še bolj vplivne šefe, saj so mu račun zavrnili in mu naložili, naj si ga kar sam plača. 

Ob njegovi zajetni plači to gotovo ne bo problem, saj zasluži več milijonov evrov na leto zgoljiz osnovne plače. Škandalček pa utegne Stadlerju še precej škodovati, saj je doslej veljal za morebitnega pretendenta za stolček generalnega direktorja koncerna Volkswagen, če bi imel dosedanji Matthias Müller morda dovolj odgovornosti pri čiščenju pogorišča po aferi Dieselgate. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:32 4. Avgust 2016.

    Ma dejte no, team building očitno. Piva sploh ne marajo in ga že ne bi pili če jih ne bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.