Serijski avtomobill za seboj vlekel 170 ton

Foto: Nissan Rekordni dosežek nissan patrola Foto: Nissan Rekordni dosežek nissan patrola Foto: Nissan Rekordni dosežek nissan patrola Foto: Nissan Rekordni dosežek nissan patrola
Nissan patrol se je v Guinnessovo knjigo rekordov vpisal kot vozilo, ki je za seboj vleklo 170,9 ton težak tovor.
Oglej si celoten članek

V velikem finalu izziva Nissan Patrol Challenge je nissanov prepoznavni terenec z V8 motorjem polno obteženo tovorno letalo povlekel več kot 50 metrov daleč, s čimer je osvojil Guinnessov rekord za "Najtežje tovorno letalo, ki ga je kdaj povleklo serijsko izdelano vozilo. S tem je bil prejšnji rekord iboljšan za 15 ton.

Nissanu je rekordni dosežek z nepredelanim serijskim vozilom uspel na dogodku, ki se je odvijal na mednarodnem letališču Šarja v Združenih arabskih emiratih, v prisotnosti njegovega veličanstva Dr. Ghanema Alhajirija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:16 23. Avgust 2013.

    Waw, res hudo. Jest sem pa z nogo odrinu ladjo, ki malo manj...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.