Šestkolesni monstrum

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Družba 213 Motoring je naredila nenavadnega dinozavra − hummerju H2 so dodali še en par koles.
Oglej si celoten članek

213 Motoring je ameriška podružnica japonske tuning hiše Calwing. Čeprav bo družba Hummer prav kmalu uradno postala del zgodovine, pa to ni zaustavilo tunerjev, da se ne bi še malo pozabavali z modelom H2. Šestkolesni hummer bi se po zunanjosti težko s komerkoli primerjal, znotraj pa je še najbolj podoben kakšni udobni limuzini.

Notranjost je namreč odeta v vrhunsko usnje in tapicerijo, potniki se lahko zabavajo ob velikem TV ekranu in seveda nič manjšem hladilniku za hladne napitke. Žal pa fotografije notranjosti niso dostopne javnosti, prav tako se ne ve, ali so kakšne spremembe na V8 motorju, ki ima v osnovi na zalogi 288 kW (392 KM) moči. Je pa že zunanjost milo rečeno impresivna, ne spreglejte kar 12 sprednjih luči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.