Sin milijarderja vpleten v nesrečo

Foto: SWSN
Foto: SWSN
Mladi sin brazilskega milijarderja Eika Batiste Thor Batista je bil z očetovim športnim vozilom, ki ga je oče imel razstavljenega kar v dnevni sobi, vpleten v tragično prometno nesrečo, v kateri je umrl kolesar. Policija je mladeniča po zaslišanju takoj izpustila.
Oglej si celoten članek

Mladega sina sedmega najbogatejšega zemljana je policija pridržala, potem ko je bil z vozilom, vrednim skoraj milijon evrov, udeležen v nesreči, v kateri je umrl kolesar.

Dvajsetletni Thor Batista, sin Eika Batiste, čigar premoženje ocenjujejo na 30 milijard dolarjev, se je v nedeljo zvečer vozil v očetovem McLarnu SLR, ko se je zapletel v nesrečo s 30-letnim kolesarjem Wandersonom Pereiro, ki je umrl na mestu nesreče. Thor je pri tem utrpel le nekaj prask, policisti pa so ga po tem, ko so mu postavili vprašanja glede nesreče, izpustili. Kljub vsemu se bo moral mladenič kot priča dogodka pojaviti na sodišču.

Foto: SWSN McLaren SLR Oče je že stopil v bran sinu in dejal, da obžaluje, ker je človek umrl, a da gre za nesrečo, ki pa je Thor ni mogel preprečiti. "Moje misli so pri družini umrlega, stali jim bomo ob strani," je dejal 55-letni milijarder.

Brazilski poslovnež si je premoženje iz nič do vrtoglavih 30 milijard dolarjev ustvaril s posli z nafto, plinom, rudarstvom, gradbeništvom in zabavo. Poznan je po razkošnem življenju, poročen pa je bil s Playboyevim dekletom Lumo de Oliveira.

Njegov cilj je do leta 2015 zaslužiti deset milijard dolarjev na leto in na vrhu lestvice najbogatejših zemljanov prehiteti mehiškega telekomunikacijskega magnata Carlosa Slima, čigar premoženje ocenjujejo na 68,5 milijarde dolarjev, in šefa Microsofta Billa Gatesa s premoženjem 62,4 milijarde dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:53 24. Marec 2012.

    pa kaj ti tolk omedlevaš o teh trenerkarjih? a bi jo nosil pa ti mamica ne pusti?

  • 15:40 24. Marec 2012.

    briga fotra, če je njegov trenerkar koga zbil do smrti, samo obzaluje in life goes on tako pr njemu kot …

  • 13:06 24. Marec 2012.

    ma asaj prinas je isto!!!gdor ma gnar je car gdor ga nima je revež ki ga je treba poteptat do …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.