Šipka vam lahko prinese pet litrov motornega olja

Foto: Actinia
Foto: Actinia
Pred vami je tretji in zadnji nagradni kviz, v katerem podjetje Actinia d.o.o., distributer maziv Shell, nekomu izmed bralcev, ki bo pravilno odgovoril na dve zastavljeni vprašanji, podarila pet litrov vrhunskega motornega olja Shell Helix Ultra za enkratno menjavo na servisu.
Oglej si celoten članek

Znate sami preveriti nivo motornega olja v motorju? Veste zakaj je to pomembno storiti in kako pogosto to storiti? Približuje se čas dopustov, zato je zelo priporočljivo, da liter kakovostnega motornega olja za dolivanje vedno vozite s seboj. Zakaj, preberite v članku.

 

Srečni nagrajenec drugega nagradnega kviza je ...

V drugem kvizu je bilo treba za nagrado pravilno odgovoriti na zastavljeno vprašanje. Srečni izžrebancev, ki je odgovoril pravilno je Dušan Gornik. Čestitamo!

Pravilen odgovor je …

Iz česa je narejeno Shell Helix Ultra motono olje s PurePlus tehnologijo?

Pravilni odgovor je iz plina. Pri Shellu, vodilnemu svetovnemu podjetju s področja energetike in plinske tehnologije, so razvili povsem nov način proizvodnje sintetičnih baznih olj, ki so proizvedena iz zemeljskega plina in ne iz surove nafte kot običajno. Tako motorno olje ima številne pomembne prednosti, vključno z izboljšano viskoznostjo, nižjo porabo goriva, zmanjšanim trenjem in zmanjšanim izparevanjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.