Češki skavt tudi za slovenske stezice

Foto: Škoda
Foto: Škoda
Standardno pripravljen za izzive izven cest.
Oglej si celoten članek

Karoq je naslednji Škodin model, ki ga bodo kmalu prodajali tudi v različici scout. Z vso dodano opremo in posebnostmi bo na cestah deloval bolj izzivalno, izven cest pa samozavestneje. Standarden bo 4x4 pogon, medtem ko bodo motorji na voljo trije - bencinski 1,5 TSI (110 kW) ter dve različici 2,0-litrskega dizla (110 in 140 kW, slednji novost pri karoqu).

Foto: Škoda Škoda karoq scout

Navzven bo karoq scout nosil dodatno zaščito pred udarci s strani in od spodaj, pa tudi nekaj svetlečih dodatkov. Standardna bodo 18-palčna platišča. Znotraj bo svojstveno oblazinjenje, standardni bodo digitalni prikazovalniki in še kup druge opreme.

Foto: Škoda Škoda karoq scout

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:49 1. Avgust 2018.

    In kje točno bi se legalno izven cest v Sloveniji lahko vozil?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.