Skrižani captur se je razkril

Foto: Renault Renault captur Foto: Renault Renault captur Foto: Renault Renault captur Foto: Renault Renault captur Foto: Renault Renault captur Foto: Renault Renault captur Foto: Renault Renault captur Foto: Renault Renault captur Foto: Renault Renault captur Foto: Renault Renault captur Foto: Renault Renault captur Foto: Renault Renault captur Foto: Renault Renault captur Foto: Renault Renault captur Foto: Renault Renault captur Foto: Renault Renault captur Foto: Renault Renault captur
Dolgo napovedani renault captur je vendarle predstavljen javnosti. Z njim Renault stopa po sledeh uspešnih malih crossoverjev.
Oglej si celoten članek

Prvi urbani križanec znamke je drugi nov avtomobil pod taktirko oblikovalca  Laurensa Van den Ackerja, s cliem si deli tudi platformo. Bolj kot na agresiven videz stavi na poudarjen praktičen značaj z dvobarvno zunanjostjo, imel naj bi tudi vse značilne francoske gene.

Čeprav je na zunaj dolg 4,12 metra, znotraj obljublja veliko udobja in prostornosti, tudi zaradi močno naprej potegnjenega vetrobranskega stekla

Značilni so še visok položaj voznika, velik prtljažnik, prilagodljiva notranja ureditev in veliko odlagališč. Serijski bodo kartica za prostoročen vstop in zagon motorja ter sistema za pomoč pri speljevanju navkreber in za pomoč pri parkiranju zadaj. Prav tako bo na voljo nova povezljiva na armaturno ploščo nameščena tablica Renault R-Link z zaslonom na dotik in sodobno zvočno napravo s šestimi zvočniki, povezljivostjo Bluetooth vključno s funkcijo audio-streaming ter hi-fi zvočnim sistemom Arkamys.

Tako kot clio naj bi tudi captur omogočal zelo dobre vozne lastnosti, vanj bodo vgrajeni motorji najnovejše generacije. Javnost ga bo v živo lahko prvič videla v Ženevi marca letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.