Slovencem na test ponudili 63 minijev

Foto: Gregor Prebil Mini Foto: Gregor Prebil Mini Foto: Gregor Prebil Mini Foto: Gregor Prebil Mini Foto: Gregor Prebil Mini Foto: Gregor Prebil Mini Foto: Gregor Prebil Mini
Mini želi svojo prepoznavnost v Sloveniji izboljšati s testno floto 63 minijev, ki jih lahko do avgusta vzamete na preizkus.
Oglej si celoten članek

V testni floti, ki je tistim, ki se bodo prek spletne strani Testiraj.mini.si. registrirali in prijavili na testno vožnjo, so tudi bolje opremljene in s kilovati bogate različice, model john cooper works s 160 kilovati moči (218 konjskih moči).

Enega minija lahko vzamete na dvodnevni preizkus ali za konec tedna. Pogoj je, da niste mladi voznik, stari morate biti najmanj 21 let, državljan Republike Slovenije, stroške goriva morate kriti sami. Projekt so poimenovali Največja mini testna vožnja, direktor BMW Group Slovenija Lothar Schupet pa je ob tem poudaril, da želijo s projektom slovenskim voznikom in voznicam približati znamko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.