Slovenec oblikoval najboljši avto po meri žensk

Foto: Mercedes-Benz TZavto 16.05.13, Mercedes-Benz razred S, foto: Mercedes-benz Foto: Gregor Prebil Audi A3 limuzina Foto: Audi Audi S3 sportback Foto: Andrej Leban Honda jazz Foto: Andrej Leban Mercedes-benz razred S Foto: Tesla Tesla S Foto: Land Rover Range rover sport SVR Foto: Jaguar Jaguar F-type coupe
23 ženskih avtomobilističnih novinark iz 15 držav je izbralo najboljše avtomobile za ženske.
Oglej si celoten članek

Izbirale so najboljši družinski avtomobil, športni avtomobil, ekonomični avtomobil, luksuzni avtomobil, "zeleni" avtomobil in najboljši SUV.


Ocenjevale so dizajn, privlačnost, funkcionalnost, vozno dinamiko, uporabnost pri prevozu prtljage, udobje, "vau efekt", seksipil in razmerje med ceno ter dobljenim. Skupni zmagovalec je luksuzni mercedes-benz razreda S, za obliko katerega je poskrbela ekipa pod vodstvom slovenskega oblikovalca Roberta Lešnika.

V skupni razvrstitvi je drugo mesto zasedel audi A8, tretje pa tesla model S. Članice žirije so izbirale tudi avtomobil, ki bi ga najraje imele same. Izbrale so jaguar f-type coupe.

Zmagovalce po kategorijah najdete v fotogaleriji zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.