Slovensko moštvo išče mehanike pravega kova

Foto: Lema racing Clio Lema Racing Foto: Lema racing Lema Racing Foto: Lema racing Lema Racing Foto: Lema racing Lema Racing Foto: Lema racing Lema Racing
Nenavadna ponudba za prave entuziaste brkljanja po avtomobilih - slovenska ekipa jih vabi v širni dirkaški svet.
Oglej si celoten članek
Moštvo Lema Racing, ki je zadnja leta uspešno nastopala na različnih krožno-hitrostnih prvenstvih širom Evrope, išče svežih moči. V svoje vrste vabijo mehanike in inženirje - "telemetriste" za delo na dirkah po Evropi in v Sloveniji. V ekipi obljubljajo tudi možnost izobraževanja, med drugim na tehnični šoli v Barceloni, tako da bodo novinci pripravljeni na izzive sezone 2015.
 
In kaj bodo počeli? Skrbeli tako za povsem nove twingote, ki bodo tekmovali v pokalu TwinGO Cup, kot tudi za pokalne cliote R.S., s katerimi se ekipa udeležuje dirk v okviru Europ Cupa.
 
Odskočna deska za vse, ki si nekoč želijo aktivno sodelovati v slovitih dirkah WTCC ali GT? Morda pa res, kdo bi vedel?
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.