Smart kot disko krogla

Foto: Žurnal24 Smart fortwo Foto: Žurnal24 Smart fortwo Foto: Žurnal24 Smart fortwo Foto: Žurnal24 Smart fortwo Foto: Žurnal24 Smart fortwo Foto: Žurnal24 Smart fortwo

Your browser doesn’t support HTML5 video

Disko vročica se je iz Japonske preselila tudi v Nemčijo. Oktobra lani je Toyota predstavila iQ disco koncept, zdaj pa je svojo svetlečo disko kroglo predstavil tudi smart.
Oglej si celoten članek

Pri Smartu so se odločili narediti nekaj podobnega kot pri Toyoti, v ta namen so tako izdelali svetleči avtomobil, ki v mnogih podrobnostih spominja na svetlečo kroglo iz diskotek. Projekt je osnovan na različici modela fortwo, ki je v popolnosti prekrit s steklenimi ploščicami. Avtomobil je predelala eksperimentalna umetniška skupina Apparatjik, odstopili pa ga bodo za potrebe snemanja filma Pixel City. Vozilo je trenutno razstavljeno v muzeju v Berlinu.

Foto: Smart je glavni pokrovitelj tega projekta, ki si ga je omislila skupina Apparatjik, ki jo sestavljajo svetovno znani glasbeniki Magne Furuholmen iz skupine A-ha, Guy Berryman iz Coldplaya, Jonas Bjerre iz Mewa in iskani glasbeni producent Martin Terefe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.