Svet avtomobilizma zavit v črno

Foto: Brabus Brabus Foto: Brabus Brabus Foto: Brabus Brabus Foto: Brabus Brabus Foto: Brabus Brabus Foto: Brabus Brabus Foto: Brabus Brabus Foto: Brabus Brabus Foto: Brabus Brabus Foto: Brabus Brabus Foto: Brabus Brabus Foto: Brabus Brabus Foto: Brabus Brabus
Spremenil je svet avtomobilizma, še posebej vozila znamke Mercedes-Benz.
Oglej si celoten članek

Po kratki bolezni je umrl Bodo Buschmann, ustanovitelj podjetja Brabus, ki je eno najbolj vplivnih svetovnih podjetij, specializiranih za predelavo vozil. Pod sloganom "prvo strast, nato denar" so v podjetju izdelali številne vrhunske avtomobile, njihove kreacije in slog predelav pa je znan po vsem svetu. Planetarno so poznani predvsem po predelavah vozil znamke Mercedes-Benz.

Foto: Brabus Brabus galerija Črni Brabusov monstrum

galerija Brabusov novi izstrelek

Buschmann, takrat študent prava in managementa, je podjetje ustanovil leta 1977. Ni potreboval veliko časa, da bi mala delavnica prerasla v velik posel in postala sinonim za vrhunski tuning, ta status pa uživa še danes, več kot štiri desetletja po ustanovitvi.

RAZKRITJE NA KITAJSKEM Kitajcem razkrili smarta brabusa - športnika iz Revoza

"V mnogočem nam bo naš Bodo manjkal, a mi nadaljujemo svoje dela tako kot nas je učil," je novinarjem ob smrti povedal njegov sin Constantin Buschmann, ki je prevzel direktorski stolček v Brabusu.

Foto: Brabus Brabus

Brabus 700 Če želite limuzino za pobeg, potem je brabus 700 kot nalašč

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.