Spoznajte Lewisov #batmobil

Foto: Facebook Lewis Hamilton Pagani zonda Foto: Facebook Lewis Hamilton Pagani zonda
Lewis Hanmilton si je za nagrado ob osvojitvi naslova svetovnega prvaka formule 1 privoščil paganija zondo. Narejen je posebej zanj.
Oglej si celoten članek

Lewis Hamilton ima v svoji privatni garaži že kar nekaj lepotcev, s katerimi preganja dolgčas, ko ne sedi v kokpitu dirkalnika F1. Mercedes-benzu SL AMG black series, SLS AMG black series, mclarnu MP4-12C, maseratiju grancabriu in shelby cobri 427 super snake (slednja sta verjetno bolj za vsakdanje opravke) se je pridružil še pagani zonda 760LH. 

Kot pove ime, gre za svetovnemu prvaku posvečen avtomobil, ki ima poleg barve tudi nekaj drugih posebnosti. Največja med njimi je, da si je dvakratni šampion zaželel ročnega menjalnika in pri Paganiju so mu željo seveda rade volje izpolnili, saj cenijo voznike, ki športnost postavljajo pred udobje.

Prav zanimivo bi bilo videti posnetek iz notranjosti, kako Lewis tudi s pomočjo dela rok prvo stotico doseže v manj kot 3 sekundah. 560 kW (760 KM) v takšnem avtomobilu je sicer več kot dovolj, da se prvak tudi na običajni cesti počuti posebnega. Tudi zato je verjetno avtomobil označil z značko #batmobil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.