Spremenjeni VW touareg

Foto: Volkswagen Volkswagen touareg Foto: Volkswagen Volkswagen touareg Foto: Volkswagen Volkswagen touareg Foto: Volkswagen Volkswagen touareg Foto: Volkswagen Volkswagen touareg
Volkswagen touareg je dobil nekaj novih električnih igračk in zaostren pogled.
Oglej si celoten članek

Med blago prenovo največjega VW-jevega suva so Nemci malce dodelali prednji in zadnji del avtomobila, dobil je nove bi-ksenonske žaromete spredaj ter drugačne LED svetila zadaj. Nekaj je tudi več izbire pri barvah in platiščih.

Znotraj so se oblikovalci največ ukvarjali z gumbi, namesto rdeče svetlobe odslej sveti bela, več je izbire pri oblazinjenju. Ker v Evropi kar 90 odstotkov kupcev kupi eno od dveh različic 3,0 TDI motorja, je jasno, da so šestvaljnikoma dajali največ pozornosti in jima dodatno ukrotili porabo ter emisije, hkrati je dodana funkcija "jadranja", ko serijski osemstopenjski menjalnik v času, ko motor med vožnjo ni obremenjen, odklopi povezavo in s tem dodatno niža porabo. Nekaj dodatnega dela je bilo narejenega še na podvozju, opcijsko zračno vzmetenje lahko avto dvigne celo 30 cm nad tlemi.

V Slovenijo bo prenovkljeni touareg zapeljal že to jesen. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.