Srhljivka z neverjetnim koncem

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Po trčenju, v katerem je avtomobil zdrsnil pod tovornjak, je policist izjavil, da česa podobnega še ni videl.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča se je zgodila 16. novembra zjutraj v Washingtonu v ZDA. Po poročanju lokalnih medijev je voznica v osebnem avtomobilu nissan altima tako silovito trčila s tovornjakom, da je avtomobil v celoti zdrsnil pod tovornjak.

Alarm za dizle Alarm za dizle: Po Evropi že delajo blagovne rezerve

Policisti so v poročilu zapisali, da je za volanom avtomobila sedela 46-letna ženska. Ob pogledu na fotografije, objavljene na Twitterju, bi človek pomislil, da gre za srhljivko. Zgodil se je čudež, saj je voznica iz vozila izstopila nepoškodovana.

Policist, ki je objavil fotografije, je sprva dogodek označil za nesrečo s hudimi poškodbami. Ko so tovornjak odstranili iz nissana, pa je ženska nepoškodovana izstopila iz vozila. Sprva se je pritoževala zaradi manjših bolečin v glavi in rebrih.

24. november Ford za 24. november najavil veliko novost

V objavi na Twitterju je policist Rocky Oliphant zapisal, da v svojih 14 letih dela še nikoli ni videl česa podobnega. "Resnično ni besed, s katerimi bi opisali to nesrečo. Čudežno gre le za manjše poškodbe."
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:23 20. November 2021.

    Vsaj nekaj dobrega v teh časih.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.