Stavijo na gorivo in lojalnost

Foto: LJUBLJANA 03.09.12. PODRAZANJE, PODRAZITEV BENCINA, PETROL, NAFTA, FOTO: BOSTJAN LJUBLJANA 03.09.12. PODRAZANJE, PODRAZITEV BENCINA, PETROL, NAFTA, FOTO: BOSTJAN
Bencinski servisi. Kupci pridejo po gorivo, pijačo in na kavo.
Oglej si celoten članek

"Primarni razlog za obisk bencinskih servisov je še vedno nakup goriva, vendar zaradi sodobnega, hitrega tempa življenja potrošniki vse več nakupov opravijo na bencinskih servisih," je povedala Mojca Jejčič z OMV Slovenija.

Največ vode in sokov

Med izdelki, ki so pri kupcih najbolj priljubljeni, so vse vrste pijač – vode, sokovi in gazirane pijače – ter vse vrste pakiranih prigrizkov, pravijo na OMV. Vedno bolj gre v promet tudi sveže pripravljena hrana, vključno s svežimi sendviči, pekovskim pecivom in toplimi napitki, ki je del spremljevalne ponudbe nekaterih bencinskih servisov.

Klubi zvestobe

Tako pri Petrolu kot pri OMV prek zbiranja točk zvestobe ponujajo nekatere priljubljene izdelke po ugodnejših cenah. Katere akcije so bile najuspešnejše, nam ne prvi ne drugi niso zaupali, oboji pa poudarjajo, da so pri potrošnikih zelo dobro sprejete.

So pa pri Petrolu povedali, da je imel program zvestobe Petrol klub konec prejšnjega leta več kot 500 tisoč članov. Od tega je 400 tisoč imetnikov kartice zvestobe petrol klub in sto tisoč imetnikov plačilne kartice zvestobe petrol klub.

Čeprav stranke v prvi vrsti še vedno kupujejo gorivo, pa denimo pri OMV veliko stavijo tudi na avtopralnice ter celo oddajo in dostavo paketov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.