Ste opazili Pepa Guardiolo v avtu? Bežite pred njim!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pep Guardiola je lahko odličen trener, a kar se tiče vozniških sposobnosti, slovi kot katastrofa na kolesih. Samo v času vodenja Manchaster Cityja uničil že za več kot pol milijona evrov avtov.
Oglej si celoten članek

Slavni trener Manchaster Cityja Pep Guardiola se glede dosežkov na cesti ne more hvaliti. V novi biografiji avtorjev Lu Martina in Pola Ballusa piše, da Guardiola še iz slavnih časov, ko je vodil Barcelono, slovi kot nepoboljšljiv voznik. 

"Stranska ogledala imajo pri njem zelo kratko življenjsko dobo, v dizelskega range roverja mu je uspelo natočiti bencin in uničiti srebrnega bentleyja," piše v biografiji. 

Odkar je leta 2016 iz nemškega Bayerna odšel v Manchaster, je glede na seštevek Bilda Guardiola napravil na avtih za 511 tisoč evrov škode. V tem času je pokončal 89 tisoč evrov vrednega mercedes-benza GLE, 167 tisoč evrov vrednega range roverja in kar 222 tisočakov ocenjenega bentleyja GTX700. Že konkretno je obdelal tudi mini cooperja, ki je ocenjen na "skromnih" 33 tisoč evrov. 

Tudi zato Guardiolo zadnje čase večkrat vidijo kar na sovoznikovem sedežu.

Foto: Profimedia Pep Guardiola

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:35 17. Januar 2020.

    Novinarcka raca! United? City!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.