Številne nesreče na Gorenjskem

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kranjski policisti spročajo o številnih nesrečah, do katerih je včeraj prišlo na njihovih cestah. Med drugim je eden izmed voznikov trčil v drugega, ker pred tem ni očistil zamrznjenih stekel na avtomobilu.
Oglej si celoten članek

"Včeraj  v  prometu  ni  bil  povsem  običajen  dan," pove Bojan Kos s kranjske policijske uprave, ki našteje nekaj razlogov za nesreče: voznik je vozil v napačno smer, povzročil nesrečo in ogrožal udeležence. Zaradi neprilagojene hitrosti in alkohola  je drug voznik trčil v policijsko  vozilo,  ki  je  voznike  z  modrimi  lučmi opozarjalo  na  nevarnost na cesti. Tretji je spregledal peško, ki je pravilno prečkala cesto in jo poškodoval. Četrti je pod vplivom alkohola peljal vzvratno in zdrsnil z dovozne poti. Peti je trčil v divjad, kranjski policisti so obravnavali še hrvaškega voznika tovornega vozila, ki je vozil s kar dvema promiloma alkohola v krvi. Policisti so ga iz prometa izločili. 

Kranjski policisti so obravnavali tudi nesrečo, do katere je prišlo, ker povzročitelj zjutraj ni očistil zamrznjenih stekel na vozilu. Policisti svarijo pred vožnjo avtomobila z neočiščenimi stekli, kazen za takšno početje znaša 200 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:05 4. November 2015.

    Folk je prepričan, da so vsi policaji na drugih (begunskih) dolžnostih. Jasno, zato so pa razštelani.

  • 10:24 4. November 2015.

    Pravilna kazen za neočiščeno steklo.<br />Koliko pa je za neočiščen celoten avto, kjer pada sneg dol z njega in pade …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.