Superavto za ameriške policiste

Foto: Chevrolet
Foto: Chevrolet
Policisti v Los Angelesu bodo imeli v avtomobilih kmalu tehnološko pridobitev, ki spominja na znanstvenofantastične filme. Prstne odtise osumljencev bodo preverjali kar v vozilih.
Oglej si celoten članek

Policisti v Los Angelesu bodo imeli pri svojem delu v avtomobilih kmalu v pomoč visokotehnološki računalnik, ki bo spravljen v prtljažnem prostoru.

Z njegovo pomočjo bodo neposredno iz avtomobila upravljali z vsemi napravami, od svetlobnih in zvočnih signalov do klimatskega sistema in spremljanja registrskih tablic v prometu. Sedeži bodo opremljeni s posebnimi predalčki za pištole in radijske sprejemnike, na zadnji klopi pa je prostor predviden za vezanje rok osumljenih.

Policijski superavto bo lahko izmenjeval podatke s policijsko centralo, kar bo v veliki meri olajšalo iskanje kriminalcev na terenu. Za nameček pa bo policijski chevrolet poganjal agregat z močjo 335 konjskih moči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:49 22. Junij 2011.

    Ti konji so ameriški in tako kot američani slepo vlečejo čeprav ne vejo za koga in kaj.

  • 07:48 22. Junij 2011.

    335 konjev? Za ameriski avto? Ki tehta toliko kot luna?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.