SUV fiesta vse bližje

Foto: Ford
Foto: Ford
Ford bo na avtosalonu v Detroitu (NAIAS) premierno predstavil konceptno različico novega produkcijskega modela, od katerega se ogromno pričakuje. Gre za SUV/crossover v različici fieste, ki so jo poimenovali EcoSport.
Oglej si celoten članek

Terenska fiesta naj bi na ceste zapeljala leta 2013, namenjena pa naj bi bila tudi evropskim voznikom in voznicam. Informacije o novem modelu so zelo skope, na spletu pa je objavljena prva uradna fotografija, ki pa še ne razkriva celotnega videza avtomobila.

Crossover naj bi dobil nekoliko robustnejši videz, ki naj bi bil povzet po novi generaciji kuge, ki jo na cestah pričakujemo prihodnje leto. V motorni paleti naj bi bil tudi novi 1,0-litrski trivaljni EcoBoost motor z neposrednim vbrizgom, ki naj bi proizvajal med 73 kilovati (100 KM) in 92 kilovati (125 KM) moči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.