Švedi Nemcem napovedali reklamno vojno

Svetovni proizvajalci avtomobilov so spet začeli medijsko vojno. Najbolj znana po zbadanju sta nemška rivala Audi in BMW. Volvo je šel še dlje. Zbodel je prav vse nemške proizvajalce vozil. Preverite v videu.
Oglej si celoten članek

Švedski proizvajalec avtomobilov je po raziskavah uglednega podjetja JD Power imenovan za znamko, ki pri kupcih zbuja največ zadovoljstva. Volvo je zaradi zmage na nemškem tržišču v svoji reklami na s skandinavskim humorjem zbodel Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, Opel, Porsche in BMW, ki tega zagotovo ne bodo mirno prenesli. Čakamo na povračilne ukrepe.

Še ena zanimiva reklama prihaja iz Audija, ki je novi A6 predstavil "neinteligentnim" Američanom. Proizvajalec iz Ingolstadta je Ameriko zaradi poškodovanih in umazanih prometnic ter prometnih znakov, ki nimajo nikakršnega smisla, razglasil za najbolj neurejeno državo. Z njihovim novim modelom, ki misli namesto ameriških voznikov, bo vožnja po njihovih cestah manj stresna in udobnejša.

Obe reklami si lahko pogledate v videogaleriji zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.