Tako bodo izgledali bodoči opli!

Foto: Opel
Foto: Opel
Najavljen koncept, ki prinaša svež obraz avtomobilom znamke Opel.
Oglej si celoten članek

Pri Oplu so ob obletnici, odkar so del koncerna PSA, napovedali koncept GT X Experimental, s katerim napovedujejo prihodnost znamke in prihodnjih modelov.

Pravijo, da znotraj francoske skupine ostajajo zvesti pojmom, kot so nemški, dostopen in osupljiv, koncept pa naj bi hkrati z izražanjem teh vrednost napovedal tudi bolj izzivalno oblikovane ople.

Avto S 1. septembrom velike spremembe pri novih avtomobilih

Za zdaj je bil vodja Opla Michael Lohscheller pripravljen razkriti le del prednjega dela. Koncept bodo v polnosti razkrili "kmalu." Pričakovati je, da na pariškem avtosalonu. 

Foto: Opel Opel GT X Experimental dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.