Tako čudnega trika za čiščenje stekla pa še ne

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Če vam v teh zahtevnih časih zmanjka tekočine za čiščenje vetrobranskega stekla, se rešitev najde v ženskem intimnem pripomočku.
Oglej si celoten članek

Med zanimivimi triki za vzdrževanja avta, za katere verjetno še niste slišali, je tudi uporaba ženskih higienskih vložkov. 

Če zmanjka tekočine za čiščenje stekla, ali pa ste se lotili čiščenja z notranje strani, potem pri Reader's Digest predlagajo, da z nelepljivo stranjo damskega vložka močno drgnete po steklu, kar bi moralo zelo dobro odstraniti vsakršno umazanijo. 

Dobro je vedeti, čeprav bo proti zaledenelim steklom, ki so pred nami, še bolj učinkovalo sredstvo proti zmrzevanju.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:39 29. November 2016.

    LOL

  • 09:35 29. November 2016.

    No ja, s tabo se ne bi rokoval.

  • 08:52 29. November 2016.

    Jaz pa moji vzamem kar uporabljen Vir 80, bolj kot je krvav več umazanije gre stran. Poizkusite in javite, ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.