Tako je BMW M voščil Mercedesovem AMG za rojstni dan

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Rivalstvo med BMW in Mercedes-Benzom je velikansko, a to še ne pomeni, da se športni podznamki med seboj ne spoštujeta. To je zadnje dni znova dokazal dogodek na M festivalu.
Oglej si celoten članek

BMW je na svojem paviljonu za stranke ob robu vsakoletnega M festivala razobesil velikanski napis, na katerem je v besedni igri pisalo: "You ordered cake, we made donuts - Naročili ste torto, mi smo naredili krofe (kroge)".

Desno je fotografija M4, ki se vrti v krogu, spodaj pa dodan napis: "Čestitamo AMG za njihovo 50. obletnico."

Mercedes-Benz se je lani hudomušno, a spoštljivo spomnil na obletnico znamke BMW z oglasom v časnikih, da se bavarskim tekmecem zahvaljuje za 100 let rivalstva.

M festival je minuli vikend potekal ob robu znamenite dirke 24 ur Nürburgringa. Tudi pri Mercedesu so jo izkoristili, saj so predstavili podvozje svojega bodočega superšportnika, narejenega na osnovi tehnologije iz formule 1.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.