Tako se goljufa zavarovalnice

Zavarovalnice tudi pri nas tarnajo nad številom lažnih prijav škode na avtomobilih. V Španiji pa so nedavno razkrinkali neko mehanično delavnico, ki je avtomobile namerno poškodovala, da je le dobila denar. Pri tem pa so se delavci snemali na mobilnike.
Oglej si celoten članek

Na posnetku je vidno, kako so po koncu uradnega delavnika zaposleni prešli na drugačen posel. Vsedli so se v avtomobile in jih namerno treskali ali drgnili ob zid, v traverze ali celo v dvigalo za popravilo. Njihov motiv je bil jasen, saj so od zavarovalnic prejeli denar v sorazmerju s številom delov, ki so jih morali na avtomobilu zamenjati.

Početje delavnice je oblastem izdal nekdanji zaposleni, ki se je tako maščeval, ker je bil odpuščen.

Na videu je vidno žrtvovanje avtomobilov znamk audi, renault, seat, mercedes-benz ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.