Tako v Celju prodajajo BMW

Foto: PrtScr Avto.net
Foto: PrtScr Avto.net
Po navadi so si oglasi za rabljene avtomobile precej podobni. Fotografija avtomobila na kakem parkirišču in besedičenje o njegovi vrhunski ohranjenosti. Oglas za mišičasti celjski BMW pa izstopa, saj se je na fotografiji ob njem nastavilo še dekle.
Oglej si celoten članek

Tudi rabljeni BMW-ji očitno danes ne gredo več tako dobro v promet. Še posebno ne takšni s trilitrskim šestvaljnikom v svoji najmočnejši serijski izvedbi z 200 kilovati, ki ga imajo črpalkarji, serviserji in dacarji prav radi.

A lastnica sedem let stare serije 5 je odločena, da bo srebrnega lepotca s celjskimi registrskimi tablicami prodala, da bi njen oglas izstopal, pa ga je opremila kar s fotografijo dolgonogega dekleta. Le domnevamo lahko, da se je kar sama nastavila fotoobjektivu. No, parkirišče je še vedno "klasika".

Na vsak način ji želimo uspešno prodajo avta s tremi različnimi vrstami klimatske naprave, "zadnja cena" gor ali dol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 15:53 15. November 2013.

    Lep avto :)

  • 22:22 22. Oktober 2013.

    Iz komentarjev se prav vidi zafrustriran narod - sami pa verjetno debeli in z debelo partnerico, za katero se nihče …

  • 16:55 22. Oktober 2013.

    ruuužna ko lopov u pola noći...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.