Taksist se je lotil rešilca na nujni vožnji

Foto: Youtube/Kolja Nazarova
Foto: Youtube/Kolja Nazarova
Taksist se je besno lotil voznika rešilca, ki je vozil z modrimi lučmi in se skušal vključiti na glavno prometnico.
Oglej si celoten članek

Nov težko razumljiv video iz Rusije, ki kaže na marsikdaj kaotične razmere in pravila v tamkajšnjem prometu. 

Video armaturne kamere iz enega od vozil kaže, kako se je rešilec s prižganimi modrimi lučmi skušal vključiti v gost promet. Pri tem se mu je moral taksist v ford galaxyju umakniti, a je ob tem skuhal hudo zamero, pa čeprav je imel stranke v avtu. Pritisnil je na plin, da se je pošteno zakadilo, zapeljal pred rešilca in ga prisilil, da se ustavi. 

Nato je sprostil svoje frustracije in se s pestmi lotil voznika rešilca, ter deloval prav presenečno, kaj imajo ostali vozniki proti temu. Ampak v Rusiji zakon časti in obrambe šibkejših še vedno deluje, kaže nadaljevanje videa, ki je bil posnet pred nekaj dnevi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.