Takšna bo prihodnja vinjeta

Foto: Dars
Foto: Dars
Iz Darsa so nam poslali videz vinjete, ki bo za vožnjo vozil z maso pod 3,5 tone po slovenskih avtocestah in hitrih cestah veljala od 1. decembra letos. Nosila bo turkizno zelen izgled.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, bodo cene vinjet tudi v letu 2013 ostale nespremenjene. Letna vinjeta za dvosledna vozila bo tako stala 95 evrov, mesečna pa 30 evrov. Tedenska vinjeta za vozila do mase 3,5 tone bo stala 15 evrov.

Za motorje bo letna vinjeta stala 47,50 evra, polletna 25 evrov, tedenska pa 7,50 evra. Kot je znano, je ministrstvo za infrastrukturo pred časom zavrnilo Darsov predlog po uvedbi dodatnega vinjetnega razreda za kombije, lahka vozila, avtodome in minibuse.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.