Takšna je služba reševalca v LJ

Zakaj je biti reševalec na motorju nekaj posebnega? Če ne veste, si oglejte spodnji video.
Oglej si celoten članek

Reševalci Reševalne postaje ljubljanskega kliničnega centra so objavili video, v katerem predstavljajo svoje vsakdanje delo, bitke s časom in prometno gnečo, z nepozornimi vozniki in nevarnimi križišči ... Vse z enim ciljem - pomagati sočloveku v stiski. 

"Namen videoposnetka je širši javnosti omogočiti vpogled v delovni dan reševalca na motorju. Predstavljeno je njihovo vsakodnevno soočenje z najzahtevnejšimi intervencijami, izpostavljenost nevarnostim iz okolja, strokovnost in odgovornost ter izjemna volja in zadovoljstvo po uspešno opravljenem delu," so zapisali od videoposnetku, objavljenem na Youtubu. Vredno ogleda in premisleka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.