Terenec na osnovi fieste

Foto: Ford Ford EcoSport Foto: Ford Ford EcoSport Foto: Ford Ford EcoSport Foto: Ford Ford EcoSport Foto: Ford Ford EcoSport Foto: Ford Ford EcoSport Foto: Ford Ford EcoSport Foto: Ford Ford EcoSport Foto: Ford Ford EcoSport
Ford je v Barceloni predstavil evropsko različico SUV modela postavljenega na platformo fieste, EcoSport.
Oglej si celoten članek

Mali mestni terenec Ford EcoSport bo med drugim opremljen s Fordovim sistemom povezav v vozilu z glasovnim upravljanjem SYNC s funkcijo za pomoč v sili, ki potnike v primeru nezgode neposredno poveže s klicnim centrom lokalne reševalne službe.

Kompaktni SUV bo imel med prvimi v Evropi tudi Ford SYNC AppLink sistem, ki vozniku zagotavlja mobilno glasbeno zakladnico z glasovnim upravljanjem glasbenih aplikacij na pametnih telefonih.

Med odlike novinca svojevrstnega videza sodi okretnost, saj je narejen na platformi fieste, višje sedenje in preglednost, za pogon pa bo med drugim skrbel tudi mali 1,0-litrski turbobencinski EcoBosst agregat (92 kW, 125 KM), ki je bil nagrajen z nazivom mednarodni motor leta 2012. Na dizelski strani je 1,5-litrski dizelski agregat v različicah z 81 kW (110 KM) in 66 kW (90 KM).

Stal naj bi okoli 15 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.