Testi rabljenih na spletu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Po zgledu iz tujine je tudi v Sloveniji zaživela spletna stran www.srv.si oziroma Svet rabljenih vozil, kjer so objavljene novice in testi rabljenih vozil.
Oglej si celoten članek

Na prvi tovrstni spletni strani v Sloveniji najdete novice s trga rabljenih vozil, teste rabljenih vozil in novice o svetovanju pri nakupu. Na spletnem naslovu www.srv.si lahko bralci preverijo gibanje cen na večjih evropskih trgih in izsledke raziskav priznanih mednarodnih institucij s tega področja.

Internetno stran so razvili zato, ker menijo, da je v slovenskem medijskem prostoru glede tovrstnih vsebin velika vrzel, še posebej zato, ker trg rabljenih vozil po prodaji močno presega trg novih osebnih vozil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.