Ti avti v 2014 po sledi celjskih grofov

Foto: Gregor Prebil Lancia ypsilon Foto: Gregor Prebil Chevrolet trax Foto: Žurnal24 Foto: Jaguar Jaguar XK Foto: Žurnal24 Suzuki alto Foto: Žurnal24 Peugeot 807 Foto: Žurnal24 Honda CR-Z Foto: Suzuki Suzuki kizashi sport Foto: Chrysler Chrysler 200 C
"Danes in nikoli več," bi lahko parafrizirali znani vzklik ob smrti poslednjega celjskega grofa Ulrika II. Tudi avtomobilski modeli namreč izumirajo, letošnje leto je bilo usodno za kar nekaj izmed njih, umirale pa so tudi znamke, celo takšne s stoletno tradicijo.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.