To bo nova kia sportage

Foto: Kia Kia sportage Foto: Kia Kia sportage Foto: Kia Kia sportage
Kia motors je objavil prve uradne skice s katerim najavlja prihod nove generacije, tudi v Sloveniji priljubljenega športnega terenca sportage.
Oglej si celoten članek

Novi kia sportage bo premierno predstavljen na avtomobilskem salonu v Frankfurtu meseca septembra.

To je pol leta po tem, ko je Hyundai predstavil model tucson. To se je zgodilo marca na avtomobilskem salonu v Ženevi. Aktualni sportage tretje generacije je na trgu od leta 2010 naprej.

Pri novincu so oblikovalci navdih iskali v modelu kia KX3, predvsem pri maski motorja. V motorni paleti gre za pričakovati bencinske in dizelske motorje z direktnim vbrizgom goriva, kot tudi sedemstopenjski dvosklopčni menjalnik. Za zdaj še ni znano, ali bo mesto v sportagu našel tudi 1,2-litrski turbo bencinski motor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:26 19. Avgust 2015.

    Takšen definitivno ne bo. Gre pa verjeti, da bo lep, saj so ga zopet narisali v Kiinem nemškem oblikovalskem centru …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.