To je bil res slab začetek tedna

Ponavadi takšni prizori prihajajo iz Kitajske ali Rusije. Ampak tragikomična napaka, ko je žerjav na terminalu dvignil kontejner s tovornjakom vred, se je zgodila v eni najbolj urejenih držav.
Oglej si celoten članek

Očitno se je še poznal vpliv vikenda. Ni znano, kdo je v ponedeljek dopoldan pred raztovarjanjem pozabil odklopiti kontejner od prikolice vlačilca. Ko je žerjav nameraval dvigniti zabojnik s prikolice, je zraven dvignil še celoten vlačilec. 

Morda še najbolj presenetljivo pri dogodku je, da se je po poročanju medijev zgodil na kontejnerskem terminalu v Frankfurtu, torej v osrčju pregovorno ene najbolj redoljubnih držav na svetu.

Moški na videu je sicer vztrajno mahal upravljavcu žerjava, a je bilo že prepozno, prikolica pa se je v nekaj hipih znašla več metrov v zraku. Jo je žerjavistu uspelo še pravi čas nežno položiti nazaj na tla? Oglejte si v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:19 18. December 2014.

    Žerjav je zihr upravljal čistokrvni Nemc, Hans

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.