To je toyota C-HR

Foto: Toyota Toyota C-HR Foto: Toyota Toyota C-HR Foto: Toyota Toyota C-HR Foto: Toyota Toyota C-HR Foto: Toyota Toyota C-HR
Pojavile so se prve uradne fotografije težko pričakovanega Toyotinega malega križanca z imenom C-HR.
Oglej si celoten članek

Nekaj dni pred začetkom salona v Ženevi je javnost le dočakala uradno podobo crossoverja C-HR, ki ga je Toyota najavila že pred časom s konceptom. K sreči se serijski avto ne bo razlikoval prav veliko od všečnega koncepta, C-HR namreč s svojo podobo izžareva veliko energije, hkrati pa ga različni detajli nedvomno uvrščajo v Toyotino družino. 

Tako kot prius je tudi C-HR narejen na novi Toyotini platformi, ki zaradi načina gradnje in modularnosti pri največjem proizvajalcu na svetu prinaša povsem novo filozofijo sestavljanja učinkovitih avtov. C-HR bo na voljo kot hibrid, poganjal ga bo enak sklop kot priusa.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.