To nastaja na našem izredno obleganem odseku

Foto: Dars Priključek Leskoškova cesta Foto: Dars Priključek Leskoškova cesta Foto: Dars Priključek Leskoškova cesta Foto: Dars Priključek Leskoškova cesta Foto: Dars Priključek Leskoškova cesta
Dars je pokazal fotografije obstoječega gradbišča in končne podobe ene najpomembnejših pridobitev zadnjih let.
Oglej si celoten članek

Nov polni priključek na Leskoškovo cesto in nato naprej v ljubljanski BTC je krvavo potreben, kar čutijo vsi, ki dnevno potujejo v ta del Ljubljane. Predvsem v popoldanskih konicah zastoji segajo na obvoznico.

Dars tam v sodelovanju z MOL že več mesecev gradi dve krožišči, ki bosta bistveno razbremenili obstoječe prometne tokove na tem delu severne in posledično tudi vzhodnem delu ljubljanske obvoznice. 

Foto: Dars Priključek Leskoškova cesta

Na svojem Facebook profilu so pokazali obstoječe stanje in predstavili podobo priključka, ko bo dokončan. Eno od krožišč bo na lokaciji znamenite Poti spominov in tovarištva, zato je del rešitve tudi podvoz, ki bo omogočal varno prečkanje Leskoškove za pešce in kolesarje.  

Predvidoma bodo priključek dali v uporabo na koncu poletja. Da bi lahko izvedli potrebna dela, so pred dnevi zaprli izvoz na Leskoškovo cesto iz smeri Zadobrove. 

Foto: Dars Priključek Leskoškova cesta Foto: Dars Priključek Leskoškova cesta

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 12:36 26. Julij 2022.

    Pot ob žici - nepravilno. Pot spominov in tovarištva - nepravilno. Pot - pravilno!!!! Po sklepu ministrstva za kulturo že …

  • 23:14 7. Julij 2022.

    Vse lepo in prav ,samo ostali del drzave se pa pozablja ...oz ustavljajo ze začeti projekti...žalostno

  • 19:16 7. Julij 2022.

    Kdo bo znal po tem labirintu v pravo smer vozit???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.