To so avtomobili, ki se jim na cesti raje izognite

Foto: Žurnal24 Project kahn range rover sport RS300. Foto: Žurnal24 Ford S-max Foto: Žurnal24 BMW M3 Foto: MINI MINI cooper S Foto: Žurnal24 Prenovljeni ford mondeo Foto: Gregor Prebil Opel insignia sportstourer 2.0 CDTI sport 4x4 Foto: Audi Audi S3 sportback Foto: Žurnal24 Foto: BMW BMW X5 Foto: Žurnal24 Opel astra black & white Foto: Žurnal24 Opel zafira Foto: Wikimedia Citroen saxo VTR Foto: Wikimedia Peugeot 106
Britanci so objavili seznam avtomobilov, v katerih sedijo najbolj hitri in najmanj zanesljivi vozniki. Če jih torej na (britanskih) cestah opazite v vzvratnem ogledalu, jih čim prej spustite mimo.
Oglej si celoten članek

Na podlagi podatkov zavarovalnic, ki so vsebovali več kot štiri milijone vozil, ki so bila v zadnjih petih letih udeležena v škodnih primerih, so pri Confused.com izluščili nekaj zelo zanimivih dejstev.

Oglejte si jih v galeriji, morda pa tudi vi vozite enega od spornih modelov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.