Top 10 zelenih za 2010

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 10. Chevrolet Tahoe Hybrid Foto: Žurnal24 9. Toyota Highlander Hybrid Foto: Žurnal24 8. BMW 335d Foto: Žurnal24 7. Honda Fit Foto: Žurnal24 6. Ford Escape Hybrid Foto: Žurnal24 5. Mini Cooper Foto: Žurnal24 4. Volkswagen Golf TDI Foto: Žurnal24 3. Ford Fusion Hybrid Foto: Žurnal24 2. Honda Insight Foto: Žurnal24 1. Toyota Prius
Eno od najbolj znanih podjetij, ki se ukvarja z oceno vrednostjo vozil Kelley Blue Book je sestavilo seznam desetih najbolj ekoloških avtomobilov leta 2010.
Oglej si celoten članek

Ameriško podjetje Kelley Blue Book, ki je ob Edmundsu eden od najbolj popularnih vodičev pri nakupu avtomobilov, je objavilo seznam desetih najbolj ekoloških modelov, ki so na voljo na tržišču.

Ključni faktorji pri določanju lestvice so bili poleg porabe goriva in emisij, tudi zagotavljanje varnosti potnikov, udobje in zadovoljstvo v vožnji. Po pričakovanju najvišja mesta zasedajo hibridi, med deseterico jih je kar šest, ostanek pa sestavljata po dva modela z bencinskima in dizelskima agregatoma. Kdo so zmagovalci si poglejte v fotogaleriji zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.