Top Gir Jugoslavija z Juretom Godlerjem

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Slovenski komik in TV-voditelj v svoji oddaji Zaigraj še enkrat, sam, na TV Slovenija skrbi za številne parodije na filmske uspešnice. Tokrat je svetovno uspešno avtomobilistično oddajo Top Gear prekopiral v Top Gir Jugoslavija.
Oglej si celoten članek

Balkanska različica najbolj priljubljene svetovne TV-oddaje bi se prevedla po sistemu piši, kot govoriš, in sicer iz Top Gear v Top Gir.

Jure Godler se je v napovedniku za oddajo, ki so jo posneli v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, prelevil v voditelja Đemsa Maja, druga dva voditelja pa so preimenovali v Đeremija Klarksona in Ričarda Hamonda.

V napovedniku, ki si ga lahko ogledate tukaj, so v glavni vlogi znameniti fičko, zastava 101 in yugo. Smeh zagotovljen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:32 28. November 2013.

    saj znate naredit kaj zanimivega v slovenščini. zakaj zdaj to v srbohrvaščini? kot da teh treh avtov nismo vozili v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.