C-HR dobil močnega hibrida in osveženo vsebino

Foto: Toyota Toyota C-HR Foto: Toyota Toyota C-HR Foto: Toyota Toyota C-HR Foto: Toyota Toyota C-HR
Japonska uspešnica C-HR je dobil pomembno osvežitev pri vsebini in močnega hibrida z veliko športnega dodatka.
Oglej si celoten članek

Toyota je najavila posodobitev kompaktnega križanca C-HR, s katerim je pred tremi leti zaorala v ta povsem nov, a dobičkonosen segment. 

Še vroče železo so postavili znova v peč in ga preoblikovali na način, da bo še naprej eden od bolj naprednih in vozniško dodelanih v svojem segmentu. 

C-HR je dobil blažje popravke pri obliki prednjega in zadnjega dela, a nič večjega. Svetila svetijo v LED tehniki, dnevne luči so spojene s smerokazi. 

V notranjosti je glavna novica posodobljen multimedijski sistem z nadgrajeno povezljivostjo. Po novem omogoča polno povezljivost s telefoni, posodobitve zemljevidov pa je mogoče opraviti "po zraku". Izboljšali so tudi zatesnitev pred hrupom in tresljaji.

Foto: Toyota Toyota C-HR

Morda najpomembnejša vest pa je sprememnjena motorna paleta. C-HR poleg 1,8-litrskega hibrida sedaj na razpolago tudi z močnim dvolitrskim hibridnim motorjem s 135 kW (184 KM), kot ga poznamo že iz corolle. C-HR je torej drugi avto, ki ponuja dve različici hibridnega pogona, z novostjo pa so naslovili predvsem tiste, ki želijo še bolj izkoristiti zelo dobre športne predispozicije podvozja. 

Foto: Toyota Toyota C-HR multimedija infotainment

Dosedanji C-HR je imel v ponudbi tudi 1,2-litrski turbo bencinski motor, po katerem pa je posegalo le malo kupcev. Očitno tega motorja po prenovi ne bo več v ponudbi. 

Avto Z Vuelte neposredno v serijsko proizvodnjo

Foto: Toyota Toyota C-HR

Foto: Toyota Toyota C-HR

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.