Toyota najvrednejša avtomobilska znamka

Foto: Gregor Prebil Toyota auris Foto: BMW Prenovljeni BMW serije 5 Foto: Gregor Prebil Mercedes-Benz razreda A Foto: Gregor Prebil Honda CR-V Foto: Gregor Prebil Nissan juke naito Foto: Andrej Leban Volkswagen golf Foto: Gregor Prebil Ford B-max in ford C-max Foto: Gregor Prebil Audi A3 sportback Foto: Gregor Prebil Hyundai santa fe Foto: Andrej Leban Lexus GS 450h
Eden od kazalcev, ki opisuje stanje v svetovni avtomobilski industriji je letni seznam BrandZ ™ Top 100 znamk po vrednosti za leto 2013, na katerem se je na prvo mesto med avtomobilskimi znamkami zavihtela Toyota.
Oglej si celoten članek

Vrednost znamke Toyota je lani zrasla kar za 12 odstotkov na 24,5 miljarde dolarjev (18,6 milijarde evrov), kar je eden od največjih skokov v avtomobilskem sektorju.

Strokovnjaki ocenjujejo, da je Toyoti v prvi vrsti uspelo z lansiranjem serije dostopnih hibridov, s čimer je s prvega mesta izrinila BMW, ki je predvsem v Evropi ustvaril slabše rezultate, a se kljub temu obdržal tik pod vrhom. Lestvico najbolj cenjenih avtomboilskih znamk za leto 2013 najdete v fotogaleriji zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.