Toyota vodilna v električni mobilnosti

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Rezultati v raziskavi TÜV Rheinland (Nemčija), v kateri so sodelovali kupci vozil iz vsega sveta, so pokazali, da je Toyota vodilna avtomobilska znamka na področju električne mobilnosti.
Oglej si celoten članek

40 odstotkov vprašanih je na prvo mesto proizvajalcev, ki jih najpogosteje povezujejo z električno mobilnostjo uvrstilo Toyoto.

Raziskava je tudi pokazala, da je Toyota prvi izbor evropskih kupcev, ko se odločajo za nakup "zelenega" avtomobila. 33 odstotkov vprašanih je izbralo možnost, da bi se, če bi kupovali novo hibridno vozilo, odločilo za enega od toyotinih modelov.

V raziskavi so sodelovali potrošniki na dvanajstih največjih svetovnih tržiščih, vključujoč Kitajsko, Dansko, Nemčijo, Francijo, Indijo, Izrael, Italijo, Japonsko, Portugalsko, Španijo, Veliko Britanijo in ZDA. Anketiranci so bili lastniki vozil, stari 18 let in več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.