Toyota vpoklicuje hibride

Foto: Lexus
Foto: Lexus
Toyota je objavila nov vpoklic, tokrat za več kot 110 tisoč hibridnih vozil. Slovenski kupci v glavnem izvzeti.
Oglej si celoten članek

Težave so nastale pri hibridnem lexusu RH400h in toyoti higlander HV, ki so jih izdelali med letoma 2004 in 2006. Zaradi napake v konstrukciji ohišja lahko toplota, ki nastane med visokimi obremenitvami, prizadene elektronske komponente, to pa lahko sproži prehod v varnostni režim delovanja ali celo nenadno zaustavitev vozila.

Daleč največ prizadetih vozil je v ZDA, kjer bo na servise romalo 82.200 voznikov. V Evropi je vpoklicanih okoli 15 tisoč vozil, v Sloveniji pa le en model terenskega RX400h.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.