Trije BMW-ji obstali, mimo pa brez težav pripelje audi

Foto: Youtube/Snipereye64
Foto: Youtube/Snipereye64
Trije BMW-ji so obstali na poplavljeni cesti, mimo pa se kot kakšen rušilec brez težav pripelje oziroma na pol pripluje audi. 3:0 za quattro proti xDrivu?
Oglej si celoten članek

Na Youtubu se je pojavil posnetek, ki ga nekateri ljubitelji audijev gotovo jemljejo kot dokaz, kako je njihova znamka superiorna nad velikim tekmecem. A ni nujno, da upravičeno.

Na eni strani ceste nemočno v vodi stojita BMW serije 5 in serije 6, na drugi strani ceste pa prav tako s prižganimi smerniki nemočno pobliskava serija 4.

Nato pa mimo pripelje prejšnja generacija audi A6 in "zapluje" skozi visoko vodo in povsem normalno prileze iz vode. 

A ne gre sklepati prehitro. "Petica" je spredaj vidno poškodovana, kar je prav lahko povezano z glavnim razlogom za obstanek bavarske trojice. Tudi lastnik audja se bo morda moral še soočiti s težavo, če mu je pri amfibijski vožnji voda zašla v vitalne dele.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:26 20. Februar 2017.

    Ahahahaha :)

  • 17:46 20. Februar 2017.

    Takole na hitro ohladiti v ledeni vodi motor in vse spodnje segrete dele ni niti slučajno priporočljivo ! Meni je …

  • 13:42 20. Februar 2017.

    al pa "ženske" ustavile, pravi dedc pa pelje :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.