TT se je zaril v hišo

Foto: Youtube Nesreča audija Foto: Youtube Nesreča audija
Iz Velike Britanije poročajo o nenavadni, a zelo hudi nesreči. Mladenič je z audijem TT dobesedno poletel in se zaril v hišo.
Oglej si celoten članek

Zgodilo se je v nedeljo zgodaj zjutraj. Mladenič, po poročanju star nekaj čez 20 let, je v mestu Lowestoft izgubil nadzor nad svojim športnim avtomobilom.

Hitrost je bila tako velika, da je zapeljal čez pločnik, prebil ograjo, nato pa dobesedno preskočil tam parkirana BMW serije 3 coupe in audija A4 avant ter se zapičil v vogal stanovanjske hiše več kot meter nad tlemi.

Mladeniča so iz avtomobila rešili s hudimi poškodbami, po poročanju Daily Maila je v kritičnem stanju. Stanovalci hiše so v času dogodka spali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:39 25. Marec 2013.

    Kaj pa ma renault tuki zraven? Že leta in leta znamka z najvišjimi ocenami glede varnosti.

  • 13:32 25. Marec 2013.

    Drugič naj raje vzame reanulta ali kako podobno šaro, bi bil hitro rešen muk.

  • 11:12 25. Marec 2013.

    TT jao.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.